Yritys ja ohjaajat

Ohjattua ryhmäliikuntaa

Kuntokikan uudet ja modernit tilamme löydät kaupungin keskusten tuntumasta, osoitteesta Nurmeksentie 4. Tuotamme ryhmäliikunnan palveluja kaikenikäisille liikkujille. Vakituisen tuntitarjonnan lisäksi Kuntokikan palveluihin kuuluu monipuolinen liikunnallisten palvelujen tarjonta yritysten tarpeista tapahtumallisiin liikunnan elämyksiin.

Modernit tilat

Kuntokikan uudet ja modernit tilat käsittävät kaksi erillistä liikuntasalia sekä pukuhuoneet. Lipunmyynti ja asiakaspalvelupiste sijaitsee avarissa aulatiloissa.

Kokeile lymfabootseja

Aulapalvelustamme löydät myös rentoutumiseen mainiosti sopivan lymfaboots-pisteen. Näillä bootseilla saat verenkierron vilkastumaan ja vastaavasti selluliitin ja nesteturvotuksen vähenemään. Tervetuloa kokeilemaan – kerromme mielellämme lisää paineluterapiaan pohjautuvasta hoidosta.

Avaa lymfaboosit PDF-esite

HenkilöstöYrittäjä Kirsi ”Kikka” Heinonen

Kikka on liikuntatieteiden maisteri ja liikunnanohjaaja

Olen ohjannut ryhmäliikuntaa jo 16-vuotiaasta lähtien. Liikunta on kuulunut elämääni aina. Vuonna 1983 perustin yhdessä Maire Alhon kanssa Hot Club Dance Companyn. Esiinnyin ryhmän tanssitaiteilijana kymmenen vuotta. Noilta vuosilta on peräisin myös Maikun kanssa saavuttamani showtanssin MM-pronssi. Hot Clubille myönnettiin vuonna 2011 ensimmäistä kertaa jaettu Dance Award -palkinto, olimme showtanssin ensimmäisiä esitaistelijoita Suomessa.

Kilpailullisen uran jälkeen olen keskittänyt liikunnallisen tarmoni ja osaamiseni kuntoliikunnan ohjaamiseen, liikuntapalvelujen organisointiin sekä alan opetus- ja kehittämistoimintaan. Oman yrityksen perustaminen tuntuu pitkäaikaisen haaveen täyttymiseltä! Voin olla mukana edistämässä ihmisten terveyttä ja hyvinvointia monella eri tavalla.

Olen erityisen ylpeä Kuntokikan ohjaajien rautaisesta ammattitaidosta. Ammattitaito, kokemus ja niiden myötä palvelun luotettavuus ja turvallisuus ovat tärkeitä asioita.  Toivotan jokaisen liikunnasta innostuneen iloisesti tervetulleeksi Kuntokikkaan! Kuntokikka on se liikunnan ja hyvän mielen paikka, jonne jokainen vauvasta vaariin voi tulla nauttimaan liikunnasta ja kenties löytämään kokonaan uuden harrastuksen!

Toivotan jokaisen liikunnasta innostuneen iloisesti tervetulleeksi Kuntokikkaan!

t

Terhi Palminen

Terhi on erityisopettaja ja ryhmäliikuntaohjaaja ja monipuolisesti kouluttautunut liikunnan huippuammattilainen

Minulla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus ryhmäliikuntaohjaajana. Olen ohjannut lähes kaikkea mahdollista: tanssia, monenlaisia aerobictunteja, lihaskuntoa ja kehonhuoltoa. Ryhmäliikuntaohjaajana haluan korostaa liikunnan iloa ja riemua, itsensä haastamista, heittäytymistä kokeilemaan uutta, oman kehon tuntemusta sekä kehon ja mielen voimakasta yhteyttä.

Koen hyvin tärkeänä uuden oppimisen ja jatkuvan kouluttautumisen. Aina pitää olla intoa ja paloa kehittää itseään eteenpäin. Kouluttautunut olen vuosittain useissa ryhmäliikunta-alan koulutuksissa ja ideapäivillä. Viimeiset vuodet olen keskittynyt joogan opiskeluun pyrkien kehittämään sekä itseäni joogina että joogaopettajana. Käyn vuosittain hakemassa ideoita ja lisäkoulutusta Yhdysvalloista ja Intiasta asti. Olen kansainvälisen Yoga Alliancen rekisteröimä joogaopettaja E- RYT500 YACEP, joogaterapeutti ja sertifioitu Jivamuktijoogaopettaja.

Heittäydy, kokeile, haasta itsesi – ja nauti!

Katso:www.terhipalminen.com 

sanna pitk?

Sanna Pitkänen

Sanna on tanssinohjaaja ja aineenopettaja – ja muodostelmatanssin SM-kultamitalisti

Olen opiskellut tanssin pedagogiikkaa Joensuun Avoimessa yliopistossa sekä opiskellut tanssinohjaajaksi Itä-Suomen liikuntaopistolla. Olen toiminut tanssinohjaajana jo vuodesta 1997 ja opettanut tanssia aina nykytanssista jazztanssiin, afrikkalaisesta tanssista street-lajeihin, lastentanssista aikuisten tanssiryhmiin. Olen kokeillut rohkeasti tanssin eri lajeja ja nykyisessä työssäni yläkoulussa opetankin lajia kuin lajia.

Showtanssin ammattilaisena olen kilpaillut SM-tasolla showtanssissa sekä pari- että muodostelmatansseissa, joista suurin saavutus vuoden 2000 muodostelmatanssin SM kulta. Toimin tanssijana, koreografina ja opettajana Cat People showtanssijoissa 15 vuoden ajan.Olen tehnyt koreografioita esim. Joensuun kaupungin teatterille, LittleBigMusic-revyyhyn, showtanssin SM-kisojen muodostelma- ja paritanssiin sekä Cat People showtanssijoille. Koreografioita on tullut tehtyä aina muotinäytöksistä koko illan tanssinäytöksiin.

Tanssi kuuluu jokaiselle! Tunneillani tärkeintä on rohkeus kokeilla uutta ja ehdottomasti tanssin ilo! Toivon, että pystyn tunneillani saamaan aikaan jokaiselle pienen hetken arkeen, jolloin voi unohtaa kaiken muun ja vaan nauttia musiikista ja liikkeestä. Kivaa sen pitää olla ja saa siinä hikikin nousta pintaan.


Tanssi kuuluu jokaiselle!
s

Sirpa Sedano

Sirpa on fysioterapeutti, ammattiopettaja ja yksi Joensuun suosituimmista ryhmäliikuntaohjaajista

Olen peruskoulutukseltani fysioterapeutti ja toiminut pitkään anatomian ammattiopettajana Itä-Suomen Liikuntaopistolla. Olen ohjannut erilaisia jumppia jo yli 20 vuoden ajan. Ryhmäliikuntaohjaajana valttini on monipuolisuus. Muutama vuosi sitten kouluttauduin Somatic-pilatesohjaajaksi ja Somatic-venyttelynosaajaksi.

Tässä työssä itsensä kehittäminen ja alan seuraaminen on valtavan tärkeätä. Vuosien mittaan erilaisia koulutuksia onkin kertynyt paljon - FAF, SvoLi ja Nike Blast. Oman mottoni voi muotilla ”Liiku ilolla ja ajatuksella – älä pakolla”. Nautin ohjauksesta, erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä ja myös siitä iloisesta ja energisestä palautteesta, jota asiakkailtani saan.


Liiku ilolla ja ajatuksella – älä pakolla
p?

Päivi Baltzar

Päivi on fysioterapeutti, joka aloitti jumppaohjaan työt jo opiskeluaikana

Juu, fyssarihan mie olen, aloitin jumppaohjaukset jo opiskeluaikana. Nyt ohjaajavuosia on takana seitsemän. Vedän helppoja koreografisia jumppia, haasteellisempia intervallitunteja sekä perustason lihaskuntojumppia.

Ennakkoluulottomuus on hyvästä, uskallus kokeilla eri lajeja ja haastaa itsensä. Liian ankara itseään kohtaan ei pidä olla, vaan on hyvä antaa aikaa kehitykselle. Liikunta on iloinen asia, tarkoituksena on tarjota liikunnan iloa ja avata uusia mahdollisuuksia liikunnan maailmassa.

Ajattelen, että liikunnan pitää olla mielekästä, ei todellakaan mitään väkinäistä raatamista. Jokainen meistä on yksilö, liikumme omalla tavallamme. Kannattaakin välttää turhaa vertailua vierustoveriin.


Liian ankara itseään kohtaan ei pidä olla, vaan on hyvä antaa aikaa kehitykselle
 


Emma Heinonen

Emma Heinonen

Emma on opiskellut Kuntokikassa oppisopimuksella liikunnanohjauksen perustutkintoa ja valmistui loppuvuodesta 2018 liikuntaneuvojaksi.Nyt hän opiskelee myös joogaohjaajaksi.

Liikunta on aina ollut iso osa elämääni ja siksi tuntuikin luontevalta valinnalta lähteä opiskelemaan siitä myös ammatti. Kuntosaliharrastuksen lisäksi lähellä sydäntäni on ryhmäliikunta ja jooga.

Kuntokikassa ohjaan tällä hetkellä yläasteikäisten tyttöjen treeniryhmää ja kuntosalicircuittia. Sijaistan myös senioreiden ryhmäliikuntatunteja.

jonna

 

Jonna Laguardia

Hola! Mie olen tälläinen ilopilleri nimeltä Jonna ja olen ohjannut erilaisia tanssitunteja vuodesta 2006 lähtien.
Pääasiassa ohjailen soolo-latinotunteja, mutta silloin tällöin tulee ohjattua paritanssejakin. Tanssin kilpatanssia kymmenisen vuotta ja sitä kautta olen saanut vahvan pohjan eri tanssilajeihin ja vartalonkäyttöön, joista on ollut roimasti apua käymiini tanssinohjaajakoulutuksiin.

 

Tunneillani tärkeintä on hymy, tekemisen ilo sekä ehdottomasti pilke silmäkulmassa. Mottoni onkin: "Dance like nobody's watching!"

vastaanotto_2018-08

Vastaanotto

Vastaanotossa sinua palvelevat Emma ja Kikka.