Yritys ja ohjaajat

Ohjattua ryhmäliikuntaa

Kuntokikan uudet ja modernit tilamme löydät kaupungin keskusten tuntumasta, osoitteesta Nurmeksentie 4. Tuotamme ryhmäliikunnan palveluja kaikenikäisille liikkujille. Vakituisen tuntitarjonnan lisäksi Kuntokikan palveluihin kuuluu monipuolinen liikunnallisten palvelujen tarjonta yritysten tarpeista tapahtumallisiin liikunnan elämyksiin.


Henkilöstö


Kikka

Yrittäjä Kirsi ”Kikka” Heinonen

Kikka on liikuntatieteiden maisteri ja liikunnanohjaaja

Olen ohjannut ryhmäliikuntaa jo 16-vuotiaasta lähtien. Liikunta on kuulunut elämääni aina. Vuonna 1983 perustin yhdessä Maire Alhon kanssa Hot Club Dance Companyn. Esiinnyin ryhmän tanssitaiteilijana kymmenen vuotta. Noilta vuosilta on peräisin myös Maikun kanssa saavuttamani showtanssin MM-pronssi. Hot Clubille myönnettiin vuonna 2011 ensimmäistä kertaa jaettu Dance Award -palkinto, olimme showtanssin ensimmäisiä esitaistelijoita Suomessa.

Kilpailullisen uran jälkeen olen keskittänyt liikunnallisen tarmoni ja osaamiseni kuntoliikunnan ohjaamiseen, liikuntapalvelujen organisointiin sekä alan opetus- ja kehittämistoimintaan. Oman yrityksen perustaminen tuntuu pitkäaikaisen haaveen täyttymiseltä! Voin olla mukana edistämässä ihmisten terveyttä ja hyvinvointia monella eri tavalla.

Olen erityisen ylpeä Kuntokikan ohjaajien rautaisesta ammattitaidosta. Ammattitaito, kokemus ja niiden myötä palvelun luotettavuus ja turvallisuus ovat tärkeitä asioita.  Toivotan jokaisen liikunnasta innostuneen iloisesti tervetulleeksi Kuntokikkaan! Kuntokikka on se liikunnan ja hyvän mielen paikka, jonne jokainen vauvasta vaariin voi tulla nauttimaan liikunnasta ja kenties löytämään kokonaan uuden harrastuksen!

Toivotan jokaisen liikunnasta innostuneen iloisesti tervetulleeksi Kuntokikkaan!

Sanna

Sanna Pitkänen

Sanna on tanssinohjaaja ja aineenopettaja – ja muodostelmatanssin SM-kultamitalisti

Olen opiskellut tanssin pedagogiikkaa Joensuun Avoimessa yliopistossa sekä opiskellut tanssinohjaajaksi Itä-Suomen liikuntaopistolla. Olen toiminut tanssinohjaajana jo vuodesta 1997 ja opettanut tanssia aina nykytanssista jazztanssiin, afrikkalaisesta tanssista street-lajeihin, lastentanssista aikuisten tanssiryhmiin. Olen kokeillut rohkeasti tanssin eri lajeja ja nykyisessä työssäni yläkoulussa opetankin lajia kuin lajia.

Showtanssin ammattilaisena olen kilpaillut SM-tasolla showtanssissa sekä pari- että muodostelmatansseissa, joista suurin saavutus vuoden 2000 muodostelmatanssin SM kulta. Toimin tanssijana, koreografina ja opettajana Cat People showtanssijoissa 15 vuoden ajan.Olen tehnyt koreografioita esim. Joensuun kaupungin teatterille, LittleBigMusic-revyyhyn, showtanssin SM-kisojen muodostelma- ja paritanssiin sekä Cat People showtanssijoille. Koreografioita on tullut tehtyä aina muotinäytöksistä koko illan tanssinäytöksiin.

Tanssi kuuluu jokaiselle! Tunneillani tärkeintä on rohkeus kokeilla uutta ja ehdottomasti tanssin ilo! Toivon, että pystyn tunneillani saamaan aikaan jokaiselle pienen hetken arkeen, jolloin voi unohtaa kaiken muun ja vaan nauttia musiikista ja liikkeestä. Kivaa sen pitää olla ja saa siinä hikikin nousta pintaan.


Tanssi kuuluu jokaiselle!
Sirpa

Sirpa Sedano

Sirpa on fysioterapeutti, ammattiopettaja ja yksi Joensuun suosituimmista ryhmäliikuntaohjaajista

Olen peruskoulutukseltani fysioterapeutti ja toiminut pitkään anatomian ammattiopettajana Itä-Suomen Liikuntaopistolla. Olen ohjannut erilaisia jumppia jo yli 20 vuoden ajan. Ryhmäliikuntaohjaajana valttini on monipuolisuus. Muutama vuosi sitten kouluttauduin Somatic-pilatesohjaajaksi ja Somatic-venyttelynosaajaksi.

Tässä työssä itsensä kehittäminen ja alan seuraaminen on valtavan tärkeätä. Vuosien mittaan erilaisia koulutuksia onkin kertynyt paljon - FAF, SvoLi ja Nike Blast. Oman mottoni voi muotilla ”Liiku ilolla ja ajatuksella – älä pakolla”. Nautin ohjauksesta, erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä ja myös siitä iloisesta ja energisestä palautteesta, jota asiakkailtani saan.


Liiku ilolla ja ajatuksella – älä pakolla
Emma

Emma Heinonen

Emma on liikuntaneuvoja, kuntosaliohjaaja ja RYT-200 pätevä joogaohjaaja.

Liikunta on aina ollut iso osa elämääni ja siksi tuntuikin luontevalta valinnalta lähteä opiskelemaan siitä myös ammattia. Kuntosaliharrastuksen lisäksi lähellä sydäntäni on ryhmäliikunta ja jooga. Erityisesti rauhalliset joogatyylit ovat minulle omiaan. Yin joogaa ja Lempeää joogaa opetan pääsääntöisesti.

Teen myös kuntosalin puolella ohjauksia ja henkilökohtaisia harjoitusohjelmia.

Paula

Paula Kari

Paula on liikunnanohjaaja sekä terveystiedon ja liikunnan opettaja.

Ryhmäliikunta, tanssi ja voimistelu ovat olleet harrastuksiani pikkutytöstä saakka. Kun opiskelin liikunnanohjaajaksi, innostuin myös ohjaamisesta. Yli kahdenkymmenen vuoden ohjaajakokomus on karttunut sekä seuratyön että yksityisten liikuntakeskusten parissa.

Tykkään pitää kaikenlaisia jumppia koreografisista askelsarjatunneista kehonhuoltoon ja step-lautatunneista lihaskuntotunteihin. Päätyökseni opetan teineille liikuntaa ja terveystietoa koulussa.

Naurua, iloisia hetkiä ja virtaa arkeen! Sitä haluan teille jumppareille tunneillani tarjota.

sanna

Laura Natunen 

Laura on fysioterapeutti, personal trainer, ravintovalmentaja sekä liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjä.

Olen pitkän linjan liikunta- ja hyvinvointialan ammattilainen ja yrittäjä. Tällä hetkellä toimin pääasiassa henkilökohtaisena valmentajana, personal trainerina sekä ravintovalmentajana. Peruskoulutukseltani olen fysioterapeutti ja olen eikoistunut neurologiseen fysioterapiaan, äitiysfysioterapiaan sekä ikääntyneiden ohjaamiseen. Fysioterapeutin töitä tein noin 10 vuotta. Tällä hetkellä en työskentele enää fysipterapeuttina vaan hyödynnän osaamistani ja ammattitaitoani valmentajan työssäni.

Valmentajana minulle on tärkeää kohdata jokainen asiakas yksilönä sekä selvittää hänen henkilökohtaiset voimavarat ja vahvuudet. Fysioterapeuttina osaan ohjaustilanteessa sekä valmennuksen suunnittelussa ottaa huomioon myös asiakkaan fyysiset rajoitteet ja tarjota asiakkaalle turvalliset ja sopivat harjoitteet.

Teen työtäni suurella sydämellä ja minulle on tärkeää saada asiakkaani voimaan paremmin sekä henkisesti että fyysisesti. Ohjaustilanteissa olen kannustava, mutta myös sopivalla tasolla vaativa! Tehdään tosissaan, mutta ei hampaat irvessä ja pipokireällä!

Pienin askelin, suuriin tuloksiin!

 

vastaanotto

Vastaanotto

Vastaanotossa sinua palvelevat Emma, Iida ja Kikka.