Senioriliikunta

Aina on hyvä syy liikkua

Liikunnan ilo ja hyvät vaikutukset eivät ikää katsoa!  Säännöllinen liikunta on hyväksi jokaisen sydämelle ja verenkierrolle. Liikkujan lihakset ja luut pysyvät kunnossa. Kuntokikan senioriryhmissä saat liikunnan hyötyjen lisäksi myös mielen iloa. Ohjattu liikunta mukavassa ryhmässä on parasta arkea hyvinvoinnistaan huolehtiville senioreille!

liikuntapalvelut-senioriliikunta

10 hyvää syytä liikkua:

* Nivelet tykkäävät
* Lihaskunto paranee
* Tasapaino paranee
* Oiva apu painonhallintaan
* Tekee hyvää verenpaineelle
* Pienentää riskiä aikuisiän diabetekseen
* Vastustuskyky paranee
* Iloisempi mieli, vähemmän stressiä
* Tuo mukavaa rytmiä arkeen
* Piristystä sosiaalisiin suhteisiin, hymyä huulille!

”Kikka on mukaansa tempaiseva, idearikas, iloinen ja huumorintajuinen symppis. Hän keksii, ideoi uusia tehtäviä/liikkeitä, jotka tehoavat koko kehoon, joten yksikään hänen tunneilla käynti ei tunnu yksitoikkoiselle. Koko sielu ja mieli piristyy ja keho voimistuu Kirsin ohjauksessa.”
- Anki 66 v.


”Kikka on ammatillisesti pätevä; innostava, mukaansatempaava, kannustava ja hyvän yhteishengen luoja. Mainio esimerkki terveesti liikunnallisesta ihmisestä! Olen ollut kolmasti mukana myös hänen järjestämillään liikuntamatkoilla. Matkoilla liikuntaohjelmakokonaisuudet ovat olleet hauskoja ja tehokkaita ja herättäneet uima-altaiden reunoilla lojuvien voimattomien seniorien kateellisia ja kaihoisia katseita.”
- Liisa 72 v.

”Olen käynyt reilut kymmenen vuotta senioreitten kuntosalitreeneissä Kirsi Heinosen ohjauksessa. Mitä enemmän ikää tulee sen tärkeämmäksi käy huolehtia omasta hyvinvoinnistaan, kunnostaan, lihaksistaan. Olen sekä iloinen että kiitollinen Kikalle hänen innostavasta, kannustavasta ja ymmärtäväisestä  tavastaan saada koko ryhmä rehkimään kuntonsa puolesta.”
- Pirkko 77 v.

"Kuntosalilla olen käynyt yli 10 vuotta. Vetäjiä on ollut monia, mutta Kikka on kyllä paras! Hän huomaa ja neuvoo, jos jotakin tekee väärin. Kikan ohjelmat ovat hyviä, hän osaa kannustaa näin vanhempaakin."
- Vappu 84 v.