Kuntosali

Olemme avanneet kuntosalin laajennettuihin tiloihimme! 125 neliöisestä kuntosalistamme löydät kaiken, mitä perinteiseen kuntosaliharjoitteluun tarvitset. Täysin uudet ja viihtyisät tilat takaavat miellyttävän ja kodikkaan harjoitusympäristön hyvällä ilmanvaihdolla.

Laitetoimittajamme Technogym on maailman johtava kuntosalilaitteiden ja niihin liittyvien ratkaisujen suunnittelija ja valmistaja. Selection  700 painopakkalaitteiden sarjassa  Technogymin design kohtaa pelkistetyn, mutta  miellyttävän harjoituskokemuksen. Tukeva istuinosa, tarkkaan määritellyt liikeradat ja helpot säädöt takaavat Technogymin korkeiden standardien täyttymisen. Salilla on myös alue toiminnalliseen harjoitteluun.

Kuntosali on auki klo 05.00-23.00 (hälyttimet tulevat päälle klo 23.30) ja sisään pääset liikkumaan avainkortilla. Vastaanoton auki ollessa, saat ladattua avainkorttiisi aikaa tai halutessasi maksaa kertakäynnin.

TOIMINTAOHJEET KUNTOSALILLE SAAPUESSASI:

  • Koko iso parkkipaikka-alue on asiakkaidemme käytössä veloituksetta.
  • Jätäthän ulkojalkineet eteisessä olevaan lokerikkoon. Voit jättää ulkovaatteet pukuhuoneeseen tai kuntosalin käytävässä olevaan lukolliseen lokerikkoon. Emme vastaa pukuhuoneeseen jätetyistä tavaroista.
  • Yleisen viihtyvyyden vuoksi salilla on hyvä pitää mukana pientä hikipyyhettä, jonka voit tarvittaessa laittaa laitteiden selkänojaa vasten.
  • Ikäraja salille on 16 vuotta.
  • Salille EI SAA PÄÄSTÄÄ HENKILÖITÄ, JOILLA EI OLE VOIMASSAOLEVAA KORTTIA. Kortin lunastaessasi sitoudut maksamaan 200€ sakon, jos päästät kortittoman henkilön salille.
  • Hinnat ja lisäpalvelut löytyvät kohdasta HINNASTO.

TERVETULOA TREENAAMAAN UUTEEN VIIHTYISÄÄN KUNTOSALIIMME!