Vanhempi- ja lapsiryhmät

liikuntapalvelut-aiti-ja-lapsiryhmat

VANHEMPI -JA LAPSI KUNTOSALICIRCUIT on lapsen ja vanhemman yhteinen reipas liikuntatuokio, jossa voi mennä juuri oman lapsen ehdoilla. Tunnin tavoitteena ei niinkään ole lapsen ”jumppauttaminen”, vaan tarkoitus on, että vanhempi saa tilaisuuden kuntoilla ja huoltaa kehoaan sekä olla samalla yhdessä lapsen kanssa.

Vaikka tunti painottuukin vanhemman omaan tekemiseen, huomioimme tietenkin lapset tilanteen mukaan ja turhaan ei tarvitse jännitellä, miten lapsi jumppatuokioon suhtautuu.Tunneille voit tulla vauvan, taaperoikäisen  tai leikki-ikäisen lapsen kanssa.Myös sisarukset voivat tulla mukaan tunneille. Leikki-ikäisiä lapsia varten meillä onkin salin keskellä leikkipaikka. Tunti sopii myös odottaville äideille. Tervetuloa nauttimaan iloisesta ja rennosta liikunta hetkestä!

PERHEJOOGA tarjoaa erilaisen mahdollisuuden lapsille ja aikuisille harrastaa yhdessä: liikkua, rentoutua ja vahvistaa keskinäistä vuorovaikutusta. Joogaharjoitus tehdään tarinan muodossa, jossa maalaillaan sateenkaaria, lennetään pilvillä, tavataan eläimiä, saadaan uusia ystäviä ja paljon muuta! Perhejooga sopii parhaiten 3-11 -vuotiaille lapsille ja kaiken ikäisille, kuntoisille ja kokoisille aikuisille.